Öne Çıkanlar bitlis atlasglobal ırak ukrayna çin abd en düşük kurban fiyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Gürhan Şişman Mart 2024 Hizmet Üretici Fiyat endeksi 2024 yılı I. Çeyrek Turizm Geliri 26 Nisan 2024 Cuma Gündem Özeti 3 Nisan 2024 Çarşamba Gündem Özeti

Gündemde Bugün-9 Şubat 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.


BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek. (Saat:15.00)
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde, ATO Başkanı Gürsel Baran ile beraberindeki heyeti ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı kabul ediyor. (Saat:11.00-17.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK ÇANAKKALE'DE
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Ayvacık ilçesindeki deprem bölgesinde incelemelerde bulunacak ve çalışmalar hakkında bilgi alacak. (Saat:13.00)


BAKAN ÇELİK FRANSA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik,  Fransa Dışişleri ve Uluslararası Kalkınma Bakanı Jean-Marc Ayrault ile görüşecek, Fransa AB Bakanı Harlem Désir tarafından verilecek çalışma yemeğine katılacak, Fransa Senatosu Başkanı Gérard Larcher ile görüşecek ve Fransa Uluslararası İlişkiler Enstitüsü’nde (IFRI) konuşma yapacak. (Saat:12.00-13.00-16.30-18.00)

BAKAN AKDAĞ ANKARA'DA
-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ,
 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla Ankara Rixos Grand Otel’de bir basın toplantısı düzenleyecek.(Saat:10.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU İSPANYA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İspanya Dışişleri ve İşbirliği Bakanı Alfonso María Dastis Quecedo ile görüşüyor.


BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 5. Gümüşhane Tanıtım Günleri'nin açılışına katılacak. (Saat:12.30)

BAKAN AVCI ANKARA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri Takdim Töreni'ne katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN TÜFENKCİ KONYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Valiliği ziyaret edecek, Dünden Bugüne Geleneksel Türk El Sanatları Şöleni'ne, Konya Ekonomi Ödülleri Töreni'ne ve Milli İstihdam Seferberliği Başlangıcı Programı'na iştirak edecek. (Saat:13.30-19.00)


TBMM GÜNDEMİ
-Genel Kurul’da, Serbest Bölgeler Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkcü, CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Basın Toplantısı düzenleyecek. (saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30) 

TBMM’DE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

-Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri ile TBMM bünyesinde oluşturulan Çölleşmeyle Mücadele Çalışma Grubu üyeleri, bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriyor. (Saat: 14.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, Ocak ayına ilişkin Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını ve  2016 yılı Aralık ayına ilişkin Motorlu Kara Taşıtları verilerini açıklıyor. (Saat:10.00) 
-Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), İhracatçı Eğilim Anketi 2016 4. Çeyrek Gerçekleşme ve 2017 1. Çeyrek Beklenti Sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.45)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis Kıbrıs'ta devam eden müzakereler kapsamında ara bölgede görüşecek.

GÜNCEL
-
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İran Büyükelçiliğinde düzenlenecek olan İran Resepsiyonuna katılacaktır. (Saat:11.00)
-
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bağımsız Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, MHP Kayseri Milletvekili  Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan,  MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan  ve Nevzat Bor'dan oluşan heyet ile görüşecek. (Saat:16.00)

SPOR
-Basketbol THY Avrupa Ligi 22. haftasında Anadolu Efes, İtalya temsilcisi EA7 Emporio Armani ile karşılaşacak. (Saat:20.30)
-Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Hatay Büyükşehir Belediyespor-CCC Polkowice ve CMB Cargo Uni Györ-Mersin Büyükşehir Belediyespor maçları yapılacak. (Saat:18.00-20.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.