Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sıla Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem başlıkları PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer google

"Güneş Doğu’dan Doğuyor, Batı’dan Hayır Gelmez"

Başbakan Binali Yıldırım, “Şimdi biz bu eserleri yapıyoruz ya, batıdakiler bunların ayarı bozuluyor. Ayarları bozuldu, daha da bozulacak. Güneş Doğu’dan doğuyor, Batı’dan hayır gelmez” dedi.

Başbakan Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Gemlik-Bursa kesimi açılışında konuştu. 433 kilometrelik İstanbul-Bursa yolunun 25 kilometrelik kısmının ulaşıma açıldığını belirten Yıldırım, İstanbul-Bursa-İzmir otoyolunun 100 kilometrelik kısmının tamamlandığını ifade etti. “Üçte biri bitti ama en önemlisi köprü. Dünyanın en uzun üçüncü köprüsünü ülkemize kazandırdık” diyen Yıldırım, yolun en zor kısmının bitirildiğini söyledi. Maliyetin 2 milyar 250 milyon lira olduğunu kaydeden Yıldırım, Bursa’dan yola girildiğinde 1 saatte İstanbul’a varılacağını dile getirdi. Yıldırım, “Yollar kaymak gibi diye öyle gaza abanmak yok. Siz siz olun, kurallara uyun. Çünkü yolların kralı değil, yolların kuralı vardır” uyarısında bulundu.

Başbakan Yıldırım, “Şimdi biz bu eserleri yapıyoruz ya, batıdakiler bunların ayarı bozuluyor. Ayarları bozuldu, daha da bozulacak. Güneş doğudan doğuyor, batıdan hayır gelmez. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri haline getirmek için bu memleketi çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.