Öne Çıkanlar Koronavirüs chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak sıla akbank vodafone suriye ato gündem başlıkları google Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Haftanin’de Ağır Silah Mevzii Olarak Kullanılan 150 Metrelik Tünel Bulundu

Haftanin’de Pençe-Kaplan Operasyonunda mağaranın içinde 120 cm genişliğinde ve 150 cm yüksekliğinde olduğu tespit edilen ve PKK’lı teröristler tarafından ağır silah mevzii olarak kullanıldığı değerlendirilen tünel bulundu. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Haftanin’de Pençe-Kaplan Operasyonu’nu başarıyla devam ettiren Kahraman Komandolarımız, teröristler tarafından kullanılmak üzere geliştirilmiş doğal bir mağara tespit etti. Doğal mağaranın içinde hilti kullanılarak tünel açıldığı ve tünelin uzunluğunun da 150 metreyi bulduğu belirlendi. 120 cm genişliğinde ve 150 cm yüksekliğinde olduğu tespit edilen tünelin PKK’lı teröristler tarafından ağır silah mevzii olarak kullanıldığı değerlendiriliyor. Bulunan mağara ve içerisindeki 150 metre uzunluğundaki tünel Komandolarımız tarafından kullanılamaz hale getirildi." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.