Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan fırat kalkanı

Hakkari’de 10 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 10 terörist etkisiz hale getirildi. Mardin’de ise 100 bin kök kenevir imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yapılan operasyonda terör örgütü ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 10 terörist etkisiz hale getirildi ve bir roketatar bir Kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi. Ayrıca yola araması esnasında bir el yapımı patlayıcı imha edildi. Mardin’in Ömerli ilçesinde arazi araması esnasında ise 100 bin 256 kök hint keneviri imha edildi, bir şahıs gözaltına alındı.

TSK’nın internet adresinde yer alan bilgilere göre, Suriye sınırında Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından, dün Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan bin 473 şahıs, ve Irak'tan geçmeye çalışan 47 şahıs yakalandı. Irak sınırında yapılan müdahale sonucunda bir araç, 25 bin paket sigara ele geçirildi.

Ayrıca, İran'dan Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan üç kişi ve Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 33 kişi yakalandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.