Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugünün gündemi palandöken terör Hadise elazığ cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin

Hakkari’de 9 Adet Roketatar Antitank Mühimmatı Ele Geçirildi

Hakkari’de dün düzenlenen arazi aramasında dokuz adet roketatar antitank mühimmatı ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığının yaptığı açıklamaya göre, dün Hakkâri’nin Merkez  kırsalında, güvenlik güçleri tarafından düzenlenen arazi aramasında tespit edilen iki mağara içerisinde dokuz adet roketatar antitank mühimmatı ele geçirildi. Ayrıca bir adet roketatar sevk fişeği, dokuz adet el bombası,  bin 800 adet Biksi makineli tüfek fişeği, 750 adet Doçka Uçaksavar mühimmatı, bir adet Doçka uçaksavar namlusu ve 5 bin 160 kilo gıda maddesi ile çok miktarda muhtelif malzeme ele geçirildi.

YASA DIŞI GEÇİŞTE BULUNAN BİN 158 KİŞİ YAKALANDI

Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri tarafından Suriye sınırında 974 kişi, Yunanistan sınırında 161 kişi ile Bulgaristan sınırında 21 kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı. Öte yandan Irak sınırında ise iki kişi yasa dışı geçişte bulunurken yakalandı ve bu müdahaleler sırasında bir adet araç ile 378 litre akaryakıt ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.