Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan

Hakkâri’ de 26 Bölge Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi

Hakkari’nin Merkez, Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova ilçe sınırında bulunan 26 bölge Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildi.

Hakkâri Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre PKK terör örgütü ve diğer terör örgütlerinin yaptıkları terör ve yıldırma eylemleri ile Hakkari’nin sosyal ve ekonomik gelişmesini engellemesi ve vatandaşların günlük hayatlarının olumsuz etkilenmesinden dolayı Merkez, Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde bulunan 26 bölgenin 2 Ağustos 2017 günü saat 00:00’dan 26 Ağustos 2017 günü saat 23:59’a kadar Özel Güvenlik Bölgesi ilan edildiği belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.