Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi Covid19 Zeytin Dalı Harekatı dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi duman obezite covid19 salgını Dr. Fevzi Özgönül Anadolu Sağlık Merkezi diyabet

Halkevleri Eş Genel Başkanı Dilşat Aktaş’a Zeytin Dalı Gözaltısı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör propagandası yaptıkları ve Zeytin Dalı Harekatı aleyhinde paylaşımlarda bulundukları gerekçesiyle 12 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Halkevleri Eş Genel Başkanı Dilşat Aktaş da bulunuyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada, sosyal medya üzerinden Zeytin Dalı Harekatını protesto etmek için halkı sokağa dökmek ve çatışma çıkarmaya çalışmak suçlamasıyla bir soruşturma başlatıldığı anımsatıldı. Söz konusu soruşturma kapsamında bu sabah 12 kişi gözaltına alındı. Halkevleri Eş Genel Başkanı Dilşat Aktaş da gözaltına alınanlar arasında bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.