Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

Hasan Celal Güzel İçin TBMM’de Cenaze Töreni

73 yaşında yaşamını yitiren eski Bakan Hasan Celal Güzel için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi. Güzel’in Meclis’teki cenaze töreninde bir ilk yaşandı ve dua okundu.

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat eden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, bugün toprağa verilecek. Güzel için ilk tören Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlendi. Hasan Celal Güzel’in cenaze töreninde bir ilk yaşandı ve dua okundu.

TBMM’de Güzel için düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım, ailesi, yakınları, bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıda siyasi katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılmadığı cenaze töreninde çok sayıda üst düzey bürokrat da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.