Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi Muratbey drone gordion avm akıl dsi şanlıurfa beyoğlunda bina çöktü TURİST ekonomi bakanı Dragon Kapsülü 3 kişi öldü

Hava Sıcaklığı Mevsim Normallerinin Üzerinde

Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 3-8 derece artarak, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Kuzey, iç ve batı kesimleri bulutlu; Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Sinop, Samsun, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak çevreleri hafif yağmurlu; Van ve Hakkari çevreleri karla karışık yağmurlu geçecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Sinop, Samsun, Kastamonu, Karabük, Bartın, Zonguldak çevreleri hafif yağmurlu; Van ve Hakkari çevreleri karla karışık yağmurlu; diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun batısında hafif; Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgar Marmara, Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz'de güneyli yönlerden kuvvetli esecek.

Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 3 -8 derece artarak, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar ise genellikle batı ve güneybatı yönlerden, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege ile Orta ve Doğu Karadeniz'de kuvvetli esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı, zamanla bölge geneli yer yer çok bulutlu, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Bursa, Kocaeli, Sakarya çevreleri yağmurlu geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Zonguldak, Bartın, Sinop ve Kastamonu çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Karabük hafif sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, Orta Karadeniz ile zamanla bölge geneli yer yer çok bulutlu, Samsun çevreleri hafif yağmurlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, güneydoğu kesimleri yer yer çok bulutlu, Van ve Hakkari çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (16)

İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu sabah saatlerinde hafif yağmurlu. (19)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu.(20)

ADANA: Az bulutlu ve açık (21)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (21)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmurlu.(17)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu. (6)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu.(16)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.