Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sıla Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem başlıkları hatay PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer

Hava Sıcaklıkları 3-6 Derece Azalacak

Hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 3 ila 6 derece azalırken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Güney Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Afyonkarahisar, Uşak, Hatay, Osmaniye, Konya, Niğde, Erzincan, Tunceli ve Elazığ çevreleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey, Adana'nın güney ve doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Niğde çevreleri ile gece saatlerinde Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Isparta ve Konya çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; Siirt ve Şırnak çevreleri ile Hatay'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Muş, Bitlis ve Hakkari çevreleri ile Van'ın güney ilçelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Çanakkale ve Hatay çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Meteoroloji, yağışların Siirt ve Şırnak çevreleri ile Hatay'ın kıyı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Muş, Bitlis ve Hakkâri çevreleri ile Van'ın güney ilçelerinde yoğun kar yağışı şeklinde olmasını beklediğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

-BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI-

Bu gece saatlerinde Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı Meteoroloji uyarılarda bulundu.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli ile öğle saatlerinde Anadolu Yakası hafif yağmurlu. (10)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu. (9)

İZMİR: Çok bulutlu. (13)

ADANA: Çok bulutlu, gece saatlerinde güney ve doğu ilçeleri sağanak yağışlı. (21)

ANTALYA: Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)

SAMSUN: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu.(8)

ERZURUM: Çok bulutlu, sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı. (3)

DİYARBAKIR: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu. (12)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey ilçeleri aralıklı hafif yağmurlu geçecek.

EGE: Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin güneyi ile Afyonkarahisar ve Uşak çevreleri yağışı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, Batı Akdeniz, Hatay ve Osmaniye çevreleri ile Adana'nın güney ve doğu ilçeleri yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Niğde, gece saatlerinde Konya çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri hafif yağmurlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in aralıklı yağışlı geçmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.