Öne Çıkanlar bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Hadise gündem başlıkları elazığ

Hava Sıcaklıkları Batı'da Azalıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin batı kesimlerinde sıcaklık 2-4 derece azalacak ve Türkiye genelinde yağış hakim olacak. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinde kar erimeleri görülecek.

Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Çanakkale, Antalya, Isparta, Zonguldak, Bartın, Bingöl, Muş, Bitlis çevreleri ve Kastamonu'nun kıyı ilçeleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Hava sıcaklığı Türkiye’nin batı kesimlerinde 2 -4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Orta ve Doğu Karadeniz'de kuvvetli olacak.

-KAR ERİMELERİNE DİKKAT-

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığına bağlı olarak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yükseklerinde meydana gelebilecek kar erimelerine karşı vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kırklareli, Çanakkale, Sakarya, Bursa ve Bilecik çevreleri ile akşam saatlerinden sonra doğusu sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya çevreleri ile akşam saatlerinden sonra Afyonkarahisar çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu, Akşam saatlerinden sonra Doğu Akdeniz ile Antalya ve Isparta çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç kesimleri ile akşam saatlerinden sonra Zonguldak ve Bartın çevreleri, gece saatlerinden sonra Sinop hariç bölge geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu, İç kesimleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, kuzey ve batısı ile Bingöl, Muş ve Bitlis çevreleri sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Adıyaman, Kilis ve Gaziantep çevreleri ile gece saatlerinden sonra bölge geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı az bulutlu zamanla çok bulutlu , akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (27)

İSTANBUL: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu. (23)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu.(23)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (29)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (23)

SAMSUN: Parçalı bulutlu.(29)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.