Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer suriye akbank vodafone CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato google tim gündem başlıkları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Hava Sıcaklıkları Düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz, Doğu Anadolu, Kocaeli, Edirne, Kırklareli, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevresinde yağış görülecek. Hava sıcaklığı ise Türkiye genelinde 4-8 derece azalacak.

Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Kocaeli, Edirne, Kırklareli, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri ile akşam ve gece saatlerinde Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun kuzeybatısı yağışlı geçecek.

Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısı ile Adana, Osmaniye, Bingöl ve Muş çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı, yağış alan yerlerde 4 - 8 derece azalacak. Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile akşam saatlerinden itibaren Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli esecek.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah Kocaeli, öğleden sonra Edirne ve Kırklareli, akşam saatlerinde bölgenin batısı, gece saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde İzmir çevreleri, gece saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'in aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Yozgat, Kayseri ve Sivas çevreleri ile gece saatlerinden itibaren bölgenin kuzeybatısı hafif yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur, sabah saatlerinde Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Sinop çevreleri ile sabah saatlerinde bölge geneli hafif yağmurlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge geneli yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olacak.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur, kuzeydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Siirt çevreleri hafif yağmurlu geçecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren güney ve batı ilçeleri hafif yağmurlu. (14)

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde Avrupa Yakası, gece saatlerinden itibaren il geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. (10)

İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı.(19)

ADANA: Parçalı zamanla çok bulutlu. (25)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı. (22)

SAMSUN: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(7)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı. (3)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu.(16)

Anahtar Kelimeler:
Hava DurumuMeteoroloji
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.