Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan

İç ve Doğu Bölgelerde Buzlanma ve Don Bekleniyor

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre yurt  genelinde yağış beklenmiyor, kuzeybatı ile zamanla güneybatı kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.


Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçecek. Bölgenin güney ve doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla güney kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerde hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kıyılarının yer yer parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, batısının yer yer parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Orta Ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu:  Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Bazı İllerde Hava Durumu

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu (18)
İzmir: Az bulutlu ve açık (19)
Adana : Az bulutlu ve açık (24)
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (22)
Ankara: Az bulutlu ve açık (14)
Bolu: Parçalı ve az bulutlu (13)
Trabzon: Az bulutlu ve açık(17)
Erzurum: Az bulutlu ve açık (2)
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (14)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.