Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul, Kocaeli, Adana Ve Bingöl'de Düzenlenen Operasyonlarda 14 Zehir Taciri Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen operasyonlarda 14 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu. 

İçişleri Bakanımız  Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığınca; İstanbul'da 3 ilçede düzenlenen 3 ayrı operasyonda 19 kg Eroin, 58 kg bonzai, kg muhtelif içerikte uyuşturucu ile silah ele geçirildi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. 

Kocaeli'de TEM Otoyolu üzerinde durdurulan bir otobüste yapılan aramada 76.5 kilo eroin ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Adana'da durdurulan bir araçta yapılan aramada; 158 kilo esrar yakalandı, 1 şüpheli gözalıtana alındı. 

Bingöl İl Jandarma Komutanlığımızca ise Genç kırsalında yapılan aramalarda 150 kilo toz esrar, 44 kilo kubar esrar ile 3.325.468 kök kenevir ele geçirildi.

Ayrıca İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğümüzce düzenlenen operasyonda da 280 kg skunk ele geçirildi." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.