Öne Çıkanlar meb adana KPSS cumhurbaşkanı erdoğan haberleri TOGG tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem özeti Kanyon ayhan barut gazi bendevi palandöken Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan

İçişleri Bakanlığı: "PKK/KCK'dan Kaçan 2 Terörist Teslim Oldu"

PKK/KCK'dan terör örgütünden kaçan 2 örgüt mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu. Bu yıl içinde teslim olan terörist sayısı 218'e ulaştı.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Bakanlığımız koordinesinde @EmniyetGM  ve @Jandarma  tarafından yürütülen ikna çalışmalarında; PKK/KCK'dan kaçan  2 örgüt mensubu, güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2014 ve 2015'te örgüte katıldıkları, Suriye'de faaliyet yürüttükleri belirlendi. 2020 yılı içerisinde ikna yoluyla PKK/KCK Terör Örgütü'nden kaçarak ülkemize teslim olanların sayısı 218’e ulaştı." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.