Öne Çıkanlar Hakkari Hadise elazığ Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya palandöken doğalgaz Covid 19 CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY tunceli polis EyeBrand

İDO’dan Beşiktaş-Galatasaray Derbi Maçı İçin Ek Sefer

İDO, Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı nedeniyle Bursa'dan İstanbul'a ve maç bitimi İstanbul'dan Bursa'ya ek seferler düzenleyecek.

İDO'dan yapılan açıklamada  24 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’ da Vodafone Arena’da gerçekleşecek Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması için maç bitimi sonrası İstanbul’dan Bursa’ya deniz otobüsü ek seferi düzenleyecek.

İDO, Beşiktaş-Galatasaray karşılaşması öncesi taraftarları, 14.30 ve 16.30 Bursa’dan kalkışlı tarifeli seferler ile Beşiktaş’a ulaştıracak. Maç bitimi sonrası ise 22.45’te Beşiktaş kalkışlı, 23.00 Kadıköy uğramalı, 00.40’ta Bursa’ya varışlı olacak şekilde ek sefer düzenlenecek. İDO’ nun ek seferiyle futbol keyfi ve şampiyonluk heyecanına daha fazla taraftar ortak olacak, heyecan daha da büyüyecek açıklamasında bulundu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.