Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti kınama ihracat çin Türk Ekonomi Bankası tüpraş Prof. Dr. Nevzat Tarhan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel bugünün gündemi Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu Hayatını Kaybetti

Bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi gören İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu hayatını kaybetti. 

Covid-19 testi pozitif çıkan ve bir süredir hastanede tedavi gören İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu 52 yaşında hayatını kaybetti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ömrünü İslam’ı öğretmeye, anlatmaya adadı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bir süredir Koronavirüs tedavisi gören, ömrünü İslam’ı öğretmeye, anlatmaya adamış ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu’nun vefatını derin bir teessürle öğrendim. Değerli hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

Adalet Bakanı Gül: Mekanı Cennet Olsun 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımda; "İnna lillahi ve inna ileyhi raciûn. Ömer Döngeloğlu Hoca, tedavi gördüğü hastanede rahmet-i Rahman'a kavuşmuş. İyi bilirdik, iyilerden bilirdik. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: "İlim ve irfan sahibi bir din adamı, imanlı ve ahlâklı bir insandı"

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu’nun vefatını derin bir teessürle öğrendim. İlim ve irfan sahibi bir din adamı, imanlı ve ahlâklı bir insandı. Değerli hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

İçişleri Bakanı Soylu: "Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı taziye mesajında; "Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş... Bugün vefat eden İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu hocamıza Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.