Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin Batuhan Sert aydın pkk Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin asfalt ekipleri çukurovada çalışıyor

İLBANK Şehit Aİlelerine ve Gazilere 1 Milyon Lira Bağışladı

İlbank, ülkemize karşı yapılan hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve gazilerimizin acılarına ortak olmak için başlatılan yardım kampanyasına 1 milyon TL bağışladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bağlı kuruluşu İlbank Yönetim Kurulu 04.08.2016 tarih ve 25/691 sayılı kararına istinaden nakdi yardım Başbakanlık Genelgesi’nde belirtilen T.C. Ziraat Bankası Ankara Kurumsal Şubesi nezdinde bulunan IBAN numarasına havale edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.