Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan türk telekom

İletişim Başkanı Altun: “Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması, 2 Ay Daha Uzatıldı”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın 2 ay daha uzatılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunduğu bir paylaşım yaptı.

Altun paylaşımında, "Bu başarı Türkiye’nin gururudur. Cumhurbaşkanımızın dünya barışına hizmet eden ve uluslararası toplumun tamamı tarafından takdirle karşılanan bu çabaları sürdükçe, bölgemizde barış ve istikrarın devamına dair umutlar her zaman diri kalacaktır." ifadesini kullandı.

İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm dünyaya müjde vererek "Ülkemizin gayretleri, Rus dostlarımızın desteği ve Ukraynalı dostlarımızın katkılarıyla Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşmasının 2 ay daha uzatılmasına karar verildi." açıklamasını yaptığını anımsattı.

İletişim Başkanı Altun, "Hayırlı olsun. Bu başarı Türkiye’nin gururudur. Cumhurbaşkanımızın dünya barışına hizmet eden ve uluslararası toplumun tamamı tarafından takdirle karşılanan bu çabaları sürdükçe bölgemizde barış ve istikrarın devamına dair umutlar her zaman diri kalacaktır." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.