Öne Çıkanlar Dragon Kapsülü atila sertel sarıyer belediyesi dr fevzi özgönül ülkeye gelen yabancı turist sayısında azalma turist sayısında azalma varmı gelen turistler bismil muratbey peynirleri tenis akıl dsi

"'İmam” Ünvanının FETÖ’nün Temsilcileri İçin Kullanılması Kabul Edilemez”

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, imam ünvanının Hz. Peygamberin en önemli vasıflarından birisi olduğunu belirterek, “İmam” isminin FETÖ’nün temsilcileri için kullanılması kabul edilemez.” dedi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “imam” ünvanının FETÖ’nün temsilcileri için kullanılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, herkesi bu konuda dikkatli olmaya davet etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “İmam” isminin FETÖ’nün temsilcileri için kullanılması kabul edilemez.” dedi.

Başkan Erbaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“İMAM, Peygamber Efendimiz (s.a.s)'in en önemli vasıflarından biridir ve Onun dünyada yüz binlerce varisinin meslek ünvanıdır. İMAM isminin FETÖ’nün temsilcileri için kullanılması kabul edilemez. Tüm kardeşlerimi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.