Öne Çıkanlar ataşehir belediyesi obezite Afrin Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Muratbey duman konseri ne zamana ertelendi Duman Konseri Hava Muhalefeti Sebebiyle Ertelendi Abdüllatif Şener

Irak’ın Ve Suriye’nin Kuzeyinde Dün Ve Bugün Toplam 22 Terörist Etkisiz Hâle Getirildi

Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik aralıksız devam eden operasyonlarda dün ve bugün toplam 22 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik operasyonlarımız hem Irak’ın hem de Suriye’nin kuzeyinde aralıksız devam ediyor. 10’u Irak’ın, 12’si de Suriye’nin kuzeyinde olmak üzere dün ve bugün toplam 22 terörist daha etkisiz hâle getirildi.

Nerede olurlarsa olsunlar şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz! Şehitlerimize saygı ve rahmetle!" denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.