Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi TURİST şanlıurfa Muratbey botox nasıl yapılır botoks nasıl yapılır botoks nasıl yaptırılır Dragon Kapsülü ortadoğu yüksel aksu hipertansiyon yılmaz büyükerşen

İran’daki Kaza Mahalline 7 Kişilik Uzman Ekip Ulaştı

İran’da dün düşen Başaran Holding’e ait özel uçak için 7 kişilik ekip kaza mahalline ulaştı. 11 kişinin cesedine ulaşıldığı olay yerinde Türkiye’nin İran Büyükelçilik Müsteşarı da çalışmaları takip ediyor.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı dün İran’da düşen özel Türk uçağının enkaz çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, özel jetin kaza yaptığı alanda kaza yeri inceleme faaliyetlerinin vali yardımcısı koordinasyonunda yürütüldüğü ve Türkiye’nin İran Büyükelçilik Müsteşarı’nın da olay yerinde çalışmaları yakından takip ettiği kaydedildi.

Bakanlıktan 2’si Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu’ndan, 2’si Sivil Havacılık Genel Müdürlüğün’den olmak üzere 4 uzman, AFAD’dan ise 3 uzmandan oluşan toplam 7 kişilik ekibin kaza mahalline ulaştığı bilgisinin yer aldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“KARAKUTU BULUNDU, İNCELEMEYE ALINDI”

“Kaza yerinde 11 kişinin cesedine ulaşılmıştır ve cenazeler İran'ın belirlediği acil durum yönetim merkezine doğru taşınmaktadır. Büyükelçimiz koordinesinde yürütülecek adli tıp ve kimlik belirleme çalışmalarının ardından cenazeler en kısa sürede yurda getirilerek ailelerine teslim edilecektir.

Uçağa ait FDR (flight data recorder) ve CVR (cockpit voice recorder) (Karakutular) bulunmuş olup incelemeye alınması için kaza inceleme heyetine teslim edilecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.