Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz Gürer bugünün gündem özeti dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi

İstanbul'da Kar Bekleniyor

Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normallerinde seyredecek. Marmara, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ve Akdeniz Bölgesi yağışlı geçecek. Yağışlar, genellikle karla karışık yağmur ve kar, güney kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacak. İstanbul’da ise akşam saatlerinden sonra kar yağışı bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre, yurt geneli çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Yalova, Muğla, Denizli, Burdur, Isparta, Aksaray, Sinop, Afyonkarahisar, Osmaniye, Kahramanmaraş, Artvin, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevreleri ile Balıkesir, Kastamonu ve Konya’nın kuzey kesimleri, Antalya’nın iç ve batı kesimleri yağışlı geçecek. Yağışlar, genellikle karla karışık yağmur ve kar, güney kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacak. Rüzgar, Marmara ve kıyı Ege’de kuzey yönlerden kuvvetli (30-50km/sa) esecek. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer sis ve pus hadisesi ile doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görülecek. Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normallerinde seyredecek. Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, iç ve doğu bölgelerde zaman zaman güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve kıyı Ege'de kuvvetli (30-50 km/sa) esecek.

Bölgelerde Hava Durumu

Marmara: Çok bulutlu, kuzeyi ile İstanbul, Kocaeli, Çanakkale, Yalova çevreleri ve Balıkesir’in kuzey kesimlerinin hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Rüzgar, Kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 Km/sa) esecek.

Ege: Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Muğla, Denizli ve Afyonkarahisar çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde ise Afyonkarahisar çevreleri hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görülecek.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Isparta, Burdur, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Antalya’nın iç ve batı kesimleri hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde Göller yöresinde yer yer sis ve pus hadisesi öngörülüyor.

İç Anadolu:  Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Aksaray ile Konya’nın batı ilçeleri, öğle saatlerinden itibaren Konya’nın kuzey kesimleri hafif yağmurlu, akşam saatlerinden sonra ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görülecek.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz:  Çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Gümüşhane ve Artvin çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar, genellikle karla karışık yağmur ve kar, sabah ve öğle saatlerinde Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur şeklinde olacak.

Doğu Anadolu: : Çok bulutlu, Ardahan, Ağrı, Kars ve Iğdır çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile bu gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor..

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevreleri hafif sağanak yağışlı geçecek. Bölgenin kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.
 
Bazı İllerde Hava Durumu
İstanbul: Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yağmur ve devamında akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. (4)
İzmir: Çok bulutlu (12)
Adana: Parçalı ve çok bulutlu (18)
Antalya:Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren iç ve batı kesimleri sağanak yağışlı (19)
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu olacak (5)
Bolu: Çok bulutlu olacak (5)
Trabzon:  Çok bulutlu, aralıklı ve hafif olmak üzere yağmur, akşam saatlerinden sonra ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacak (6)
Erzurum:  Çok bulutlu (-2)
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu (5)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.