Öne Çıkanlar MÜSİAD Yönetim Kurulu ypg ev fiyatları ne kadar arttı süt sulh hukuk mahkemesi mgm tim yeni anayasa hemoroide ne iyi gelir istanbul büyükşehir belediyesi icralık aysal

İzmir'deki Depremde Can Kaybı 58'e Yükseldi

AFAD, İzmir'deki depremde hayatının kaybedenlerin sayısının 1’i boğulma sonucunda olmak üzere 58, yaralananların sayısının ise 930 olduğunu açıkladı.

AFAD'dan yapılan açıklamada; Sağlık Afet Koordinasyon Merkezi (SAKOM)'dan alınan ilk bilgilere göre, Ege Denizi Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında, büyüklüğü 4’ün üzerinde 42 artçı olmak üzere, toplam 922 artçı sarsıntı yaşanmıştır.. 58 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 930 vatandaşımızdan 702’si taburcu edilmiş olup, 228 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir’de halen 8 binada arama kurtarma çalışması yürütülmektedir." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.