Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato google akbank gündem başlıkları tim Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

Jandarmada FETÖ Operasyonu: 32 Askere Gözaltı Kararı

FETÖ soruşturması kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığında görev yapan binbaşı ve yüzbaşı rütbesinde 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, FETÖ’ye yönelik soruşturma kapsamında Jandarma Genel Komutanlığında halen görev yapan 12 binbaşı ve 20 yüzbaşı olmak üzere 32 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı. Açıklamada, zanlıların, örgütün mahrem imamları ile kontörlü, ankesörlü ve büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştiklerinin tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, halen görevli 12 binbaşı ve 20 yüzbaşıya yönelik gözaltı işlemlerinin Ankara ve 12 ilde devam ettiği ifade edildi.

48 ÖĞRETMENE GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ayrıca, KHK ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan ve FETÖ ile irtibatları tespit edilen 48 öğretmen hakkında da gözaltı kararı verdi. Şüphelilerinin işlemleri Ankara ve 11 ilde devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.