Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Kandil'e Hava Harekatı: 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde yer alan Kandil ile Şırnak'ın Uludere İlçesinde ve Siirt'in Eruh İlçesinde 13-17-18-19 Temmuz tarihlerinde düzenlediği hava harekatlarında aralarında örgütün lojistik sorumlusu olan Hasan Çakmak'ın da bulunduğu 12 silahlı terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK’nın Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, Irak kuzeyinde yer alan Kandil ile  Şırnak'ın Uludere İlçesinde ve Siirt'in Eruh İlçesinde 17-18-19 Temmuz tarihlerinde yapılan hava harekâtıyla 9 terörist etkisiz hale getirildi. TSK, ayrıca Irak’ın kuzeyine 13 Temmuz’da yapılan hava harekatı sonucunda 3 teröristin silah, mühimmat ve uyuşturucu madde alışverişi esnasında etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerin içinde örgütünün lojistik sorumlusu Delil Karakoçan kod adlı Hasan Çakmak da bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.