Öne Çıkanlar terörist abd rusya Koronavirüs chp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İsrail deprem ATO Başkanı Gürsel Baran

KHK ile Kapatılan Mehtap Eğitim Vakfı FETÖ’cü Çıkmadı

667 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ’yle irtibatlı, iltisaklı ve aidiyeti bulunduğu gerekçesiyle kapatılan Mehtap Eğitim Vakfı’nın örgütle bağı olmadığı belirlendi.

667 Karar sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile “Milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütüne aidiyeti, iltisakı veya bunlarla irtibatı belirlenen 14 vakıf kapatılmış, kapatma kararı 1 Ekim 2016 tarihli ve 29844 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Vakıflar Genel Müdürlüğü ilanında, söz konusu kararnameyle kapatılan Mehtap Eğitim Vakfı’nın, Fethullahçı Terör Örgütü ile iltisak ve irtibatının olmadığı anlaşıldığından kapatılan vakıflar listesinden çıkarıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.