Öne Çıkanlar galatasaray deprem chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri Kuşadası Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yapı kredi konser türk telekom

Kızılay, Kurban Etlerini Nasıl Kavurma Yapıyor?

Et ve süt kurumu Kızılay’ın kurbanlarını kavurma yaptığı tesislerin kapısını açıyor.

Türk Kızılayı, bu yıl “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla bir kampanya başlattı. 2007 yılından bu yana Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasi düzenleyen Türk Kızılayı, Et ve Süt Kurumu Kombinalarında gerçekleştirdiği kesim ve konserveleme işlemlerine dair tüm süreçleri paylasmak için kapilarini basin mensuplarına açıyor.
 
Kesilen kurbanların etlerini bayram boyunca değil, yıl boyunca ihtiyaç sahibinin sofrasına ulaştırma düşüncesi üzerine kurulu olan Kızılay Kurban Modeli’nde kurban etleri kavurma yapılarak 800 gramlık teneke kutularda konserveleniyor. Hijyen kosullarin tüm süreç boyunca gözetildiği otomasyon sistemde nihai ürün olan kurban konserveleri Türk Kızılay’nın ülke geneline yayılmış olan şubeleri aracılığıyla ihtiyaç sahibi insanlarin evlerine ulaştırılıyor.
 
Kızılay Kurban Modeli’ne dair tüm detaylar, Et ve Süt Kurumu Sincan Kombinası’nda, 2 Eylül Cuma günü saat 10.00'da Kızılay Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla düzenlenecek programda gösterilecek.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.