Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vakıfbank vodafone Afrin

Kızılay Somali'ye 11 Ton Yardım Gönderecek

Açlıkla mücadele eden Somali’de yaklaşık 5 yıldır insani yardım operasyonu sürdüren Türk Kızılay’ı yeni bir yardım gemisini yola çıkarıyor. Haydarpaşa Limanı’ndan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık tarafından uğurlanacak olan Sea Amore isimli yük gemisi 11 tonluk yardım malzemelerini Somali’ye ulaştıracak.

Milletimizin yardım eli olan Türk Kızılayı’nın açlıkla mücadele eden Somali’ye yardımı devam ediyor. Bu kapsamda hazırlanan yardım malzemeleri İstanbul Haydarpaşa Limanı’ndan Sea Amore isimli yük gemisiyle yola çıkarılarak, Somali’nin başkenti Mogadişu’ya ulaştırılacak.

AFAD’ın desteğiyle temin edilen 5 bin ton şeker ve 6 bin ton unu Somali’de açlıkla mücadele eden halka ulaştıracak olan Sea Amore isimli gemiyi Haydarpaşa Limanından ise Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Yönetim Kurulu üyeleri uğurlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.