Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat merkez bankası çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Akşener Gürer

Kızılay, Yurtiçi Kurban Vekâletlerinde Hedeflenen Sayıya Ulaştı

“Kurban bereketi yıl boyu sürsün” sloganı ile geleneksel hale gelen Kızılay Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’nda yurtiçi hedefine ulaşıldı. Yurtdışı vekâlet işlemleri ise devam ediyor.


İhtiyaç sahiplerine yardım edebilmek amacıyla “Kurban bereketi yıl boyu sürsün” sloganıyla yıllardır yapılan Kızılay Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’nda hedeflenen yurtiçi bağış sayısına ulaşıldı. Vatandaşların yoğun ilgisi sayesinde Kurban Bayramı’na beş gün kala hedefine ulaşan Kızılay, yurtiçi kurban vekalet alımlarını durdurdu. Yurtdışı vekâlet alımları ise devam ediyor. 
 

Kızılay 39 Ülkede Kurban Kesimi Ve Dağıtımı Yapacak


Kurbanlık etlerinin konserve haline getirilmesiyle ülke genelindeki ihtiyaç sahiplerine yıl boyu dağıtım yapan Kızılay, yurtiçi haricinde Orta Asya’dan Afrika’ya, Balkanlar’dan Ortadoğu’ya kadar 39 ülkede kurban kesimi ve dağıtımı yapacak. Bayrama sayılı günler kala yurtdışındaki ihtiyaç sahipleriyle kurbanını paylaşmak isteyenler için vekâlet alımı devam ediyor. Kurban vekâleti için her türlü bilgi Kızılay’ın 168 numaralı Ücretsiz Çağrı Merkezi’nden alınabilir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.