Kızılay’dan 15 Temmuz Etkinlikleri

Kızılay, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok noktada yurttaşlara su, çorba, çay, kumanya gibi gıda malzemeleri dağıtacak.

Kızılay, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde çeşitli etkinlikler ve anma programları düzenleyecek. Etkinlikler kapsamında, 15 Temmuz haftasında Kızılay’ın tüm birimleri ve şubeleri Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere birçok noktada yurttaşlara su,  çorba, çay, kumanya gibi gıda malzemeleri dağıtacak. Yurt genelindeki etkinlik sahalarında kan alım ekipleri de organize edecek olan Kızılay, şehirlerdeki sığınmacılara ve bölge halkına destek olmaya yönelik çalışma yürüten Toplum Merkezleri ve yararlanıcılarıyla birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.