Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Komando Andına Cevap: Alçaklar Bu Sesi Duysun

Başbakan Binali Yıldırım, konuşması sırasında vatandaşlar tarafından Cerablus ve El Bab vurgusu yapılan komando andına, “Alçaklar bu sesi duysun, alçaklar duysun bu sesi. Kastamonu’dan duysunlar bu sesi. Şerife bacının torunlarının sesi bu” yanıtını verdi.

Yıldırım, Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tünelinin ardından Kastamonu’ya geçerek Nasrullah Meydanında halka hitap etti. Laf üstüne laf koyan değil, taş üstüne taş koyanlardan olduklarını belirten Yıldırım, “Millet herkese bir görev veriyor. Millet, görevleri dağıtmakta çok ustadır. Kimin iş yapacağını biliyor, kimin de laf yapacağını biliyor. Muhalefete laf yapması için görev veriyor, AK Parti’ye de iş yapsın diye görev veriyor. Biz de sizden aldığımız güçle, destekle memleketin her tarafında hizmetleri yapa yapa bu günlere geliyoruz. Bu Ilgaz Tünelleri çok konuşuldu. 139 senedir konuşuluyor, hayal ediliyor. ‘Ne zaman bu dağların çilesinden kurtulacağız’ diyor insanlar. Kim bilir ne kadar hayatlar bu dağlarda yok oldu, ne kadar ocaklar söndü. Ama artık Ilgaz Tüneli var. Sevdiklerimize sağ salim ulaşacağız. İşimiz hizmet, gücümüz millet. Gücümüz sizsiniz” şeklinde konuştu.

“Kastamonu ne de olsa benim dünürümün memleketi, olacak o kadar canım” diyen Başbakan Yıldırım’ın konuşması sırasında, meydanda bulunan vatandaşlar komando andı okudu, “Her zaman ve her yerde” kısmından sonra sıralan bölgeleri “Siirt’te, El Bab’da, Hakkari’de, Cerablus’ta” şeklinde söyledi.

Başbakan Yıldırım, andın ardından, “Alçaklar bu sesi duysun, alçaklar duysun bu sesi. Kastamonu’dan duysunlar bu sesi. Şerife bacının torunlarının sesi bu” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.