Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin Batuhan Sert aydın Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol asfalt ekipleri çukurovada çalışıyor marmaris belediyesi haberleri finansbankta bayram kredisi

KOSGEB’de 47 Personel Memuriyetten Çıkarıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, "ilgili kuruluş" olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ndaki 47 personelin memuriyetten çıkarıldığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada bu kapsamda daha önceden Bakanlık ve bağlı, ilgili ve ilişkili kurumlarında çalışan 560 personelin açığa alındığı ve söz konusu personel hakkında soruşturma başlatılan 63 kişinin memuriyetten çıkarıldığı hatırlatıldı. Konu ile ilgili çalışmaların devam ettiği kaydedildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.