Öne Çıkanlar terörist bugünün gündem başlıkları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mardin ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği Kuşadası Belediyesi ak parti sözcüsü ömer çelik

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı

Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısı için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Bu gece ve yarın Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Türkiye genelinde hava sıcaklığı 2- 8 derece artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun batısı ile Zonguldak, Düzce, Muş, Bitlis, Şırnak ile Erzurum'un batı çevreleri aralıklı yağışlı geçecek.

Yağışlar; İç Anadolu'nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun güney kesimlerinde hafif olmak üzere yağmur ve sağanak, Erzincan, Erzurum, Bitlis, Muş ile Şırnak çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olacak. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 2 ile 8 derece artacak. Rüzgar ise, genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında kuvvetli esecek.

-KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI-

Meteoroloji, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun batısında rüzgarın kuvvetli olarak esmesi beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, baca gazı ve soba zehirlenmeleri gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

-BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI-

Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden vatandaşlara yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyarı yapıldı.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; güney yönlerden kuvvetli esecek.

EGE: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; güney yönlerden kuvvetli esecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; Batı Akdeniz'de güney yönlerden kuvvetli esecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatısı ile zamanla Karaman dışında doğusunda hafif olmak üzere bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar; yarın bölgenin batı kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli esecek.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, iç kesimleri ile Zonguldak ve Düzce çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu. Batısı ile Muş, Bitlis, Şırnak ve Erzurum'un batı çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Bölgenin doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu. (13)

İSTANBUL: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı. (16)

İZMİR: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı.(19)

ADANA: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (18)

ANTALYA: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)

SAMSUN: Parçalı çok bulutlu.(20)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, batısı gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı. (0)

DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu.(12)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.