Öne Çıkanlar terörist abd rusya bugünün gündem başlıkları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mardin ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Deniz Özçelik Tarhan

Lice'de 13 Terörist Öldürüldü

Türk Hava Kuvvetlerine ait jetlerle Lice kırsalına 4 Haziran'da düzenlenen operasyonda 13 terörist öldürüldü. Şırnak'ta bir bölücü terörist bombalı aracıyla birlikte havaya uçtu.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Lice kırsalında, 4 Haziran günü icra edilen hava harekâtında, bölücü terör örgütü mensubu 13 teröristin etkisiz hale getirildiği tespit edildi.

Şırnak’ta, dün bomba yüklü aracın yol emniyet ve kontrol noktasında patlatılması suretiyle yapılan saldırıda, araç içerisindeki bir bölücü terör örgütü mensubu terörist öldü, olayla ilgili üç şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Hakkâri Çukurca’da, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce karayoluna yerleştirildiği tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildi.
Siirt, Eruh, Şırnak, Uludere, Tunceli, Ovacık ve Irak kuzeyindeki bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce, güvenlik güçlerine yapılan taciz ateşlerine, anında karşılık verildi.

Gaziantep Oğuzeli’de, Suriye’den Türkiye’ye sınırı yasa dışı yollardan geçmeye çalışan DEAŞ terör örgütü mensubu bir terörist yakalandı.

Şanlıurfa Ceylanpınar’da, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist yakalanarak gözaltına alındı.

Siirt Eruh, Van Tendürek Dağı, Hakkâri Şemdinli ve Yüksekova kırsalında güvenlik kuvvetlerine saldırı hazırlığındaki terörist gruplar ile Irak kuzeyi Gara, Sinat-Haftanin ve Hakurk’da, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzi, sığınak, barınak ve mağaralar, icra edilen hava harekâtı ile imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.