Öne Çıkanlar filistin Metina berlin yök ırak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Koronavirüs Zeytin Dalı Harekatı Çin Dışişleri Bakanlığı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan milli savunma bakanlığı Çetin Düz Kimdir

Lice Ve Hani İlçelerindeki Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Diyarbakır’ın Lice ve Hani ilçelerinde dün terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek nedeniyle başlatılan operasyon için konulan sokağa çıkma yasağı bugün saat 17.00 itibariyle kaldırıldı.

Diyarbakır Valiliği, dün Lice ve Hani ilçeleri mülki sınırları içerisinde ilan edilen sokağa çıkma yasağına ilişkin açıklama yaptı. İlçe sınırları içerisindeki dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten, aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen BTÖ mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede BTÖ mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını, uçaksavar mevziilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek maksadıyla operasyon düzenlendiği belirtildi.

Valilik, operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması ve sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla, Lice ilçesine bağlı olan; Duruköy, Darlan  Köyü ile Dahlık, Alikahya, Hacımusabey ve Kutlamış  mezraları, Hani ilçesine bağlı olan; Serenköy, Uzunköy Köyü ile Gürbulak Mezrası’nda dün akşam saat 23.55’de ilan edilen sokağa çıkma yasağının bugün saat 17.00 itibariyle kaldırıldığını bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
DiyarbakırLiceHani
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.