Öne Çıkanlar türkiye galatasaray gündem özeti kınama ihracat çin Türk Ekonomi Bankası Prof. Dr. Nevzat Tarhan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel bugünün gündemi tüpraş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Lice ve Kulp İlçelerinin Bazı Köylerinde Sokağa Çıkma Yasağı

Diyarbakır’ın Lice ve Kulp ilçelerine bağlı bazı köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; "Lice ve Kulp ilçeleri kırsalında yapılacak operasyonlar nedeniyle Lice ilçesine bağlı olan; Çıralı, Kıyıköy, Dallıca, Kutlu, Oyuklu ve Türeli Köyleri ile bağlı mezraları), (Kulp ilçesine bağlı olan; Karaağaç, Kamışlı, Çukurca, Demirli, Bayırköy, Bağcılar, Akbulak, Düzce, Temren, Uygur ve Taşköprü köyleri ile bağlı mezraları)] 05 Şubat 2019 Salı günü saat 06.00’dan itibaren geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasaklanmıştır.     Söz konusu yasağa uyulması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.