Öne Çıkanlar galatasaray Kuşadası Belediyesi bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk

Lice’de İki Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diyarbakır’da düzenlenen operasyonda bir terörist ölü, bir terörist yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Ayrıca iki terörist işbirlikçisi yakalandı.

Diyarbakır Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre Lice ilçesinin Bağlan ve Çavundur köyleri kırsalında teröristleri etkisiz hale getirmek için 3 Eylül ile 4 Eylül tarihlerinde operasyon icra edildi. Bağlan köyü içerisinde icra edilen operasyon sırasında bir terörist ölü, bir terörist yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Teröristlerle işbirliğinde bulunan iki kişi yakalandı. Operasyon sırasında çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken ölü olarak etkisiz hale getirilen teröristin bulunduğu mevkiide 10 kg. esrar, 50 gr. kubar, 200 gr. Kenevir tohumu ile bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.