Öne Çıkanlar terörist bugünün gündem başlıkları mardin ukrayna Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ak parti sözcüsü ömer çelik hatay

​Lösev Koşusu’nun Altıncısı Düzenlendi

Lösemili Çocuklar Haftası'nda 6."sı düzenlenen  LÖSEV Koşusu'nu Uğur Kazancı'nın ŞÜKRÜ isimli safkanı, jokeyi Mahsun Demirbaş ile kazandı.

Lösemili Çocuklar Haftası olarak ilan edilen 2 - 8 Kasım tarihleri arası, 2011 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilmekte olan, LÖSEV Koşusu'nun 6.'sı, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlendi. 



İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda, 6 Kasım Pazar günü düzenlenen ve programın tek kupalı mücadelesi olan Lösev Koşusu'nu (KV-6 / DHÖW); Uğur Kazancı'nın ŞÜKRÜ (Kaizbert - Akıldefteri / Sam Abrasiv) isimli safkanı, jokeyi Mahsun Demirbaş ile kazandı. 10. startından 4. birinciliğini çıkarmayı başaran al erkek safkan, bugün jokeyi Mahsun Demirbaş ile de ilk birinciliğini elde etmiş oldu.

AĞAKAFKASLI isimli safkanın Komiserler Kurulu Kararı ile start almadığı koşuya 3 yaşlı 7 Arap tayı katılım gösterdi. Çim pistte 1400 metre mesafe üzerinden gerçekleşen ve birincilik ikramiyesi 52.500 TL olan koşuda, KUTUP (Kaizbert - Ferdane Kız / Odinhan) ikinciliği elde ederken, ALTINBUL (Turbo - Caynaklım / Haberbatur) üçüncü, HİRA (Zenginoğlu - Suzira / Kobra) ise tabelayı tamamlayan tay oldu. Koşuyu kazanmayı başaran ŞÜKRÜ için bitiriş derecesi 1.34.83 olurken, farklar ise Baş - 3,5 Boy - 2 Boy şeklinde sonuçlandı.



Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına Ümit Öztürk'e plaketini, LÖSEV Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön verdi. Törene, TJK Genel Sekreteri H. Turgut Alakuş, TJK Asli Üyesi Yavuz Sarıkaya, İstanbul Hipodrom Müdürü Çetin Özdemir ile Lösemi tedavisi gören ve tedavilerini sonlandıran çocuklar da katıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.