Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd chp tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rusya deprem CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İsrail Pandemi

Meclis Başkanı Kahraman Yoğun Bakımdan Çıktı

Geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde yatan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, normal servise alındı. Kahraman’ın tedavisinin bir süre daha devam edeceği açıklandı.
Verilen  bilgiye göre; TBMM Başkanı Kahraman’ın sağlığının iyi olduğu bildirildi. Geçen hafta yüksek ateş teşhisi ile Güven Hastanesine kaldırılan Kahraman’ın geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakımdan çıkarılarak normal servise alındığı ve tedavisinin sürdüğü belirtildi. Kahraman’ın bir süre daha hastanede yatacağı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.