Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser türkiye

Millî Savunma Bakanı Akar’dan Azerbaycan Savunma Bakanı Org. Hasanov’a “Taziye Mektubu”

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ermeni unsurlarla çıkan çatışmada üç Azerbaycan askerinin şehit olması nedeniyle Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov’a taziye dileklerini iletti.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, 11 Nisan 2023’te Azerbaycan-Ermenistan sınır hattında, Ermeni unsurlarla meydana gelen çatışmada üç Azerbaycan askerinin şehit olması nedeniyle Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov’a taziye mektubu gönderdi.

“Değerli Kardeşim” ifadesiyle başladığı mektubunda Azerbaycan halkının duyduğu acıyı yürekten paylaştığını ifade eden Bakan Akar, şunları kaydetti:

“Türkiye ve Azerbaycan ‘iki devlet tek millet’ anlayışıyla kederde ve kıvançta bir ve beraberdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da can gardaşlarımız olan Azerbaycan Türkü’nün haklı mücadelesinde tüm imkânlarımızla yanında olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diler; yakınlarının, kardeş Azerbaycan halkının ve Savunma Bakanlığının değerli mensuplarının acılarını paylaşır ve taziyelerimi sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.