Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakan Akar'ın mesajı şöyle; 

"Tıp Camiasının Değerli Mensupları,

En değerli hazinemiz olan sağlığımızı emanet ettiğimiz, varlığı ile tüm insanlığa güven veren, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yapan tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı”nı en içten duygularla kutluyorum.

Sağlık; insan yaşamının sürdürülmesinde, yaşam kalitesinin yükseltilmesinde ve korunmasında özel bir öneme sahiptir. Bu çerçevede sağlık çalışanlarının hayatımızdaki yeri vazgeçilmezdir.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının yaşandığı bu dönemde, sağlığın ve sağlık çalışanlarımızın değeri herkesçe çok daha iyi anlaşılmıştır.

Sağlık personelimizin salgınla mücadelede göstermiş olduğu büyük çaba, gayret ve fedakârlıklar her türlü takdirin üzerindedir.

Bu süreçte TURKOVAC aşısının Türk bilim insanlarınca üretilmesi de bizim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur.

Yerli ve millî aşı ile desteklenen sağlık ordumuzun gözle görülmeyen bu düşmanla yaptığı savaştan galip çıkacağından, şüphemiz yoktur.

14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle kutsal vazifelerini yerine getirirken hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımızı, ebediyete intikal eden sağlık personelimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyorum.  

Sağlık alanında ülkemize ve insanımıza katkı sağlayan emekli ve çalışan tüm tıp camiasına bir kez daha özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor; sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.