Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan çin cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri Kuşadası Belediyesi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık

MSB: Yunanistan'a Kaçmaya Çalışan 9'u FETÖ'cü 10 Kişi Yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 9'u FETÖ'cü 10 kişinin yakalandığını açıkladı. 

Öğretmenlik ve hemşirelik gibi görevlerden ihraç edilmiş 9 FETÖ terör örgütü mensubu Yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Hudutlarımızda yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmaya çalışan 10 kişi yakalandı. Yapılan incelemede yakalananlardan 9'unun öğretmenlik ve hemşirelik gibi görevlerden ihraç edilmiş FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." ifadelerini kullandı. 

Suriye'den sızmaya çalışan 1 PKK/YPG'li Terörist Yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı ayrıca; Suriye'den sızmaya çalışan 1 PKK/YPG terör örgütü mensubunun yakalandığını ifade ederek; Ayrıca Suriye hududunda 1 kişi ülkemize sızmaya çalışırken yakalandı. Yapılan incelemede yakalanan şahsın PKK/YPG terör örgütü mensubu olduğu tespit edildi." açıklamasında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.