Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan Covid19 çin konser

Öğretmen Ve Sendika Yöneticilerine FETÖ Gözaltısı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılınca FETÖ/PDY’ye yönelik iki ayrı soruşturma kapsamında, görevden ihraç edilen 66 öğretmen ile örgütle iltisaklı olduğu için KHK ile kapatılan Aksiyon İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların 72 yöneticisi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından verilen bilgiye göre, FETÖ/PDY’ye yönelik iki ayrı soruşturması kapsamında, görevden ihraç edilen 66 öğretmen ile örgütle iltisaklı olduğu için KHK ile kapatılan Aksiyon İş Konfederasyonuna bağlı sendikaların 72 yöneticisi hakkında gözaltı kararı alındı.

Ankara il ve ilçelerinde görevli iken KHK ile görevlerinden ihraç edilen ve ByLock kullandıkları tespit edilen 66 öğretmen hakkında başlatılan gözaltı işlemlerinin Ankara merkezli 22 ilde devam ettiği belirtildi.

FETÖ ile iltisaklı Aksiyon İş Konfederasyonuna bağlı  5 farklı sendikada yöneticilik yapan 9’u Bylock kullanıcısı toplam 72 şüpheli hakkında alınan gözaltı işlemlerinin ise Ankara merkezli 13 ilde devam ettiği ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.