Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Orman ve Su İşleri Bakanlığından 221 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, bakanlık bünyesinde FETÖ ile ilişkisi tespit edilen 221 personel görevden uzaklaştırıldı.
 
Halkın yoğun tepkisiyle karşılaşan ve başarısızlıkla sonuçlanan 15 Temmuz  darbe girişimi ardından yürütülen operasyonlar bir yandan devam ederken öte yandan ise  kurum ve kuruşlarda Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) ile ilişkili kişilere yönelik uzaklaştırmalar devam ediyor.
 
Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bakanlık bünyesinde FETÖ ile ilişkisis tespit edilen 221 personel görevden uzaklaştırıldı.
 
Bakanlıkça yapılan açıklamada, “Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında yürütülen çalışmalar kapsamında bugün itibariyle FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 221 personel görevden uzaklaştırıldı” ifadeleri kullanıldı.
 
Yapılan açıklamada bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen personele yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.