Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan

OYDER‘in Yeni Başkanı Murat Şahsuvaroğlu Oldu

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği’nin (OYDER) Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu belli oldu. 2014 yılından bu yana başkanlığı sürdüren Z. Alp Gülan’ın yerine Murat Şahsuvaroğlu seçildi.

Murat Şahsuvaroğlu Kimdir?
Türkiye’de otomotiv sektörünün perakende ve hizmet ayağını temsil eden OYDER’in Başkanlığını yürütecek olan Murat Şahsuvaroğlu 1974 yılında doğdu.Yükseköğrenimini İngiltere’de tamamlayan Murat Şahsuvaroğlu, Şahsuvaroğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Şahsuvaroğlu Otomotiv Genel Müdürlüğünü de sürdürüyor.
OYDER’de çeşitli görevlerde bulunan Şahsuvaroğlu, başkanlığa seçildikten sonra yaptığı açıklamada;70 bini aşkın çalışanın bulunduğuTürkiye'deki yetkili satıcılık müessesinin gelişmesi için çalışmaların hız kazanacağını dile getirdi.

OYDER'in Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu 



OYDER’in Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçim sonrası Murat Şahsuvaroğlu yeni dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenirken, Başkan Vekilliğine Zeynep Fidan Soysal, Başkan Yardımcılıklarına ise Turgay Mersin, Ömer Koyuncu, Uğur Yalçınkaya, Halef Günay, Uğur İnciroğlu getirildi.Yeni yönetim kurulunda, Kemal Altuğ Erciş, Hikmet Baran, Yüksel Ceylan, Murat Yeğin, Şemsi Durdu, Kemal Tepret, Uğur Güven, Gökhan Manisalı, Aykut Pektekin, Ali Erdem Cindilli, Erdinç Artkıy ve TuranMutlu bulunuyor.Demirhan Dinç, Murat Mutlu ve Hamid Gülsoyise yeni dönem Denetleme Kurulunu oluşturdular.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.