Palandöken: Hırsızlık Olayları Esnafın Belini Büküyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken esnafı hırsızlıklara karşı uyardı ve “Yükte hafif pahada ağır olan şeylere göz diken hırsızlar, esnafın belini büküyor” dedi.

TESK Başkanı Palandöken yaptığı açıklamada hırsızlık olaylarıyla esnafın çok karşı karşıya geldiğini vurguladı. Bayram döneminde artan hırsızlık olaylarına dikkat çeken Palandöken, yükte hafif pahada ağır olan şeylere göz diken hırsızların, esnafın belini büktüğünü ifade etti.Ayrıca Palandöken hırsızların dükkânların bayram alışverişinden dolayı kalabalık olmasından yararlanabilecek olabilmesinden dolayı karşı esnafın  daha da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Aynı İş Yerine Ayda İki Kez Hırsız Giriyor

Polis ve zabıtanın hırsızlık olaylarına karşı sürekli kontrol ve denetim sağlaması gerektiğini söyleyen Palandöken uzun tatillerinde esnaf işyerlerinin hırsızlara karşı tehlike olduğunu belirtti. Aynı iş yerine ayda iki kez hırsız girdiğini ifade eden Palandöken esnaflara iş yerlerinin güvenliği için önlem almaktan kaçınmamaları gerektiği bilgisini verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.