Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer çin Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi

Pençe-Kaplan Operasyonu’nda Terör Örgütü PKK’ya Ait Çok Sayıda Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Irak kuzeyindeki Pençe Kaplan Operasyonu’nda, terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda sığınak ve mağara ele geçirildi. Yapılan aramalarda; 1 adet anti tank mayını, 13 adet el bombası, 7 adet roket mühimmatı ile yaşam malzemesi ele geçirildi.

Irak’ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen ve planlandığı gibi başarıyla devam eden Pençe-Kaplan Operasyonu’nda teröristlerin inlerine girmeye devam ediyoruz. 

 Kahraman Komandolarımız, tespit ettikleri çok sayıda sığınak ve mağarada terör örgütü PKK’ya ait silah, mühimmat ve yaşam malzemeleri ele geçirdi.

Yapılan arama-tarama faaliyetleri sonucunda;

- 1 adet anti tank mayını 
- 13 adet el bombası
- 1 adet EYP
- 7 adet roket mühimmatı
- 7 adet sevk fişeği
- 1844 adet Doçka uçaksavar mühimmatı
- 108 adet fünye
- 9 adet AK-47 şarjörü 
- 20 kg amonyum nitrat ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.