Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

PTT A.Ş’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü İçin Özelgün Zarfı

PTT AŞ, " 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Milli Saraylar" ve "10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" konulu iki özelgün zarfını tedavüle sundu.

10 Kasım 2020 tedavüle "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Milli Saraylar" ve "10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" konulu özelgün zarfları 5,00 TL bedelle PTT iş yerlerinde, PTT'ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunuldu.

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" konulu özelgün zarfıyla birlikte aynı tarihte "PTT Pul Müzesi, Hacı Bayram Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No: 13, Ulus / Altındağ / ANKARA" adresinde mesai saatleri "10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası 10.11 .2020 ANKARA "ibareli özeltarih damgası kullandırılmaya başlandı.

Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önleme ve kullanma dosyatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 10 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulacak olan özelgün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilere, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 aydan yaş doldurup gönderilecek posta damgalı olarak gönderilebilecek.

Müşterilerin, tarif filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürüne uygun olması halinde) özeltarih damgası ve posta damgası talepleri, 10 Kasım 2020 tarihi itibari ile 3 ay harf PTT AŞ'ye iletildiği takdirde karşılanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.