Öne Çıkanlar Covid19 çin bugünün gündem başlıkları binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vakıfbank vodafone Afrin

PTT’de Bayram Öncesi İdari Tatil Mesaisi

PTT Kurban Bayramı öncesindeki idari tatillerde çalışmaya devam ederek vatandaşların iş ve işlemlerinde mağdur olmasını engelleyecek. PTT merkez şubeleri 28-29 Ağustos’ta açık olurken 31 Ağustos’ta sadece PTT merkezleri saat 13.00’e kadar hizmet verecek.

PTT, Kurban Bayramı öncesindeki idari tatil günlerinde çalışma kararı aldı. PTT’den yapılan açıklamaya göre vatandaşlar 28 ve 29 Ağustos’ta tüm PTT merkez ve şubelerinde mesai saatleri içinde iş ve işlemlerini yapabilecek. 31 Ağustos’ta ise sadece PTT merkezleri açık olurken bu merkezler saat 13.00’e kadar hizmet verecek. Öte yandan PTT 28-29 Ağustos’ta ve 4 Eylül’de dağıtım hizmetlerini de aralıksız yürütecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.